Diamond Monkey

Utseende og grafikk

Diamond Monkey er en fargerik spilleautomat fra Amatic Industries som tar spilleren med seg til magiske India. Dette er ikke den nyeste videoautomaten på markedet, og den kommer ikke med særlig god grafikk. Utseendemessig er Diamond Monkey fortsatt en fryd for øyet, siden du her støter på en haug av detaljer fra den indiske kulturen, som vi alle er så godt kjent med fra filmer og eventyr. Amatic har gjort en god jobb med bakgrunnen, som er fylt med blomster og mønstre slik man finner i henna-tatoveringer. Diamond Monkey inkluderer også en del 3D-detaljer, som gir spilleautomaten ekstra dybde og skjønnhet. Les videre og finn ut mer om denne spennende maskinen!

 

Symboler og animasjoner

Diamond Monkey består av meget vakre symboler som fordyper oss inn i India og deres eldgamle kultur. Her vil du støte på glinsende edelstener i mange ulike farger, alle skapt i 3D og som derfor ser ytterst bra ut. På toppen av dette kommer elefanter, indiske templer, smykkeskrin med ørsmå, nydelige detaljer og den mystiske Hanuman, apeguden som hjelper deg med å håve inn gevinster. Diamond Monkey kommer derimot med veldig få animasjoner, noe som peker mot spilleautomatens alder. Området under spillskjermen er også ganske simpelt, med seks enkle knapper som lar deg stille inn på innsatser og spinne hjulene.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Diamond Monkey kommer med 50 gevinstlinjer som du kan velge mellom og ingen mulighet til å stille inn myntverdi, derfor er det ikke vanskelig å finne et passende innsatsnivå å forholde seg til. Aktiver alle gevinstlinjene for å få maksimal utbetalingsrate, og velg hvor mye du vil satse per linje. En standard innsats er på 50 kreditter, som vanligvis betyr 50 kroner per spinn. Spinnknappen er lengst til høyre, mens knappen lengst til venstre lar deg aktivere autospill – mange spillere foretrekker å se automaten snurre av seg selv i et bestemt antall spinn. Brukervennligheten i Diamond Monkey er altså på topp.

 

Utbetalinger og jackpot

Diamond Monkey er en ganske så gavmild spilleautomat, og utbetalingene kan være frodige hvis du treffer på de rette kombinasjonene. Gevinstlinjene strekker seg på kryss og tvers av maskinen, og nesten hvert spinn vil gi deg en utbetaling – derimot er de fleste gevinstene kun nok for å dekke innsatsen din. Det er de ulike juvelene som gir de minste utbetalingene, mens bildesymbolene kan gi deg solide summer hvis du treffer fem like. Diamond Monkey har ingen progressiv jackpot å skryte av, men den innebygde jackpoten på 7 000 mynter er mer enn nok for å gi spilleren en fantastisk opplevelse uten å tape store deler av saldoen sin. Med litt hell kan man til og med vinne stort!

 

Funksjoner og bonuser

Til tross for alderen, er Diamond Monkey fortsatt en spilleautomat fylt med moderne funksjoner som spillere i alle aldre har blitt så vante til. Først og fremst har du jokersymbolet i form av apeguden – dette vil erstatte alle andre symboler og hjelpe deg med å håve inn gevinstene. Treffer du fem jokersymboler ved siden av hverandre, utbetales jackpoten! På toppen av dette kommer gratisspinn i ny og ne, der saftige summer garantert vil rulle inn på kontoen din. Til syvende og sist kan du også doble enhver gevinst du ikke er fornøyd med ved å bruke gamblefunksjonen – vær dog forsiktig, for hvis du taper vil du miste hele gevinsten.

 

Volatilitet og RTP

Diamond Monkey er en videoautomat med lav volatilitet. Her kommer gevinstene med nesten hvert spinn, men de fleste utbetalingene er rimelig små. Derfor bør du sette av minst en halvtimes tid på Diamond Monkey for å virkelig forstå om spillet gir deg gevinster eller tap. Utbetalingsraten er ikke avslørt, men vi tipper på at den er cirka på 95%. Etter en halvtime foran Diamond Monkey hadde vi her på SpinFather tapt 8% av budsjettet for omtalen, men dette kun fordi vi ikke klarte å aktivere noen gratisspinn.

 

Spillutvikleren

Vi har skrevet om andre spill fra Amatic Industries, og våre lojale lesere vet derfor at denne spillutvikleren ikke har imponert noe særlig over årene. De holder seg mest til klassiske spill, der sitroner, vannmeloner, bjeller og 7-tall er i sentrum av spillskjermen. De har også utgitt noe mer moderne videoautomater som La Gran Aventura, men klassikere som Bells on Fire Rombo og Hot 81 passer dem bedre. Amatic står bak mange av de fysiske maskinene du finner i Las Vegas, derfor er de ikke særlig erfarne når det kommer til online spilleautomater.

 

Våre poeng

Diamond Monkey er en spennende, solid spilleautomat med høy brukervennlighet og meget brede innsatsmuligheter, derfor bør du absolutt prøve den ut. Dette er et av de beste spillene fra Amatic Industries, og med litt flaks kan du håve inn saftige gevinster – spesielt hvis du aktiverer noen gratisspinn. Diamond Monkey passer nok best for den eldre garden av spillere, men den yngre generasjonen kan også ta en titt, spesielt de som har vært i India og er fascinert av deres eldgamle kultur. Diamond Monkey får 7/10 poeng fra SpinFather.com.