Fairy Gate

Utseende og grafikk

Quickspin har lansert en haug av spennende videoautomater i det siste, og Fairy Gate er den mest eventyrlige av disse. Denne vakre, harmoniske spilleautomaten vil dra deg langt inn i en fortryllet skog, der uimotståelige feer flyr omkring og sprer gevinster rundt seg. Fairy Gate ser veldig bra ut, med fine farger og tydelige detaljer. Området rundt spillskjermen er den fortryllede skogen vi nevnte, og til høyre for symbolene finner du et stort, frodig tre med en halvveis skjult dør i stammen. Fairy Gate handler om nettopp denne inngangen – klarer du å finne skattene som feene har gjemt? SpinFather har prøvd ut Fairy Gate og gleder oss til å fortelle deg mer om denne videoautomaten!

 

Symboler og animasjoner

Fairy Gate kommer med veldig tydelige symboler som du lett vil gjøre deg kjent med. Her vil du støte på en haug av forskjellige kortsymboler – disse er vi ikke særlig glade i, men Quickspin har tegnet dem ytterst vakkert, noe vi tror du vil sette pris på. Deretter vil du se de ulike feene, som alle stirrer på deg fra skjermen med et vakkert smil om munnen. En blå, en grønn, en rosa og en rød fe vil alle mane deg inn i skjønnheten av Fairy Gate, og belønne deg med solide gevinster hele veien. Fairy Gate byr derimot ikke på særlige animasjoner, og er i bunn og grunn en 2D-automat i tegneseriestil.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Som vanlig når det kommer til spilleautomater fra Quickspin, er det ytterst lett å finne et komfortabelt innsatsnivå å forholde seg til når du spiller Fairy Gate. Spillet kommer med 20 gevinstlinjer på kryss og tvers, og du trenger kun velge nøyaktig hvor mye du ønsker å satse per runde for å komme i gang. Velg fra beskjedne 2 kroner til enorme 1 000 kroner per spinn, og trykk på den store oransje knappen lengst til høyre for å sette i gang! Fairy Gate la deg dessuten også aktivere autospill om du ønsker – mange av våre erfarne spillere foretrekker å lene seg tilbake mens hjulene snurrer av gårde automatisk.

 

Utbetalinger og jackpot

Fairy Gate er nok ikke den best betalende videoautomaten der ute, ei heller i forhold til resten av spillene i Quickspins portefølje. Kortsymbolene betaler ytterst lite – maksimalt 3 ganger innsatsen tilbake. Blant feene er den den røde skjønnheten som gir de største gevinstene, men også her får du kun 20 ganger innsatsen tilbake for å treffe fem like på samme gevinstlinje. Dette er rett og slett dårlig, intet mer intet mindre. Hadde Fairy Gate hatt en progressiv jackpot å skryte av kunne vi oversett de lave utbetalingene, men her finner du verken en jackpot eller noen særdeles lukrative funksjoner.

 

Funksjoner og bonuser

Fairy Gate inneholder både jokersymboler og gratisspinn, noe de fleste moderne spillere ikke klarer seg uten. Dessverre går det dog ganske lang tid mellom hver gang gratisspinn aktiveres, og vi klarte faktisk ikke å aktivere det oppgitte bonusspillet en eneste gang i løpet av halvtimen vi spilte. Her skal visst spesielle lysende kuler fly over til døren i treet på høyre side, og åpne to ekstra hjul som snurrer av sted mens dine gratisspinn på Fairy Gate er i gang. Treffer man på spesielle bobler med lysende feer på hjulene i treet, vil disse fly ut på skjermen og skape ekstra jokere. Det er flott, det, men når man maksimalt kan vinne 20 ganger pengene fra den aller beste kombinasjonen i spillet er det ikke til stor hjelp.

 

Volatilitet og RTP

Etter hva vi opplevde, har Fairy Gate en rimelig høy variasjon. Her vil det altså gå rimelig lenge mellom hver gevinst, men når man først treffer kan gode utbetalinger rulle inn. Problemet er de lave innebygde gevinstene, som trekker ned på utbetalingsraten. Denne er satt til under 95%, altså er Fairy Gate mindre gavmild enn andre moderne videoautomater fra Quickspin. Etter en halvtime foran Fairy Gate hadde vi her på SpinFather tapt 8% av budsjettet vårt. Ikke særlig sjenerøst.

 

Spillutvikleren

Quickspin er en spillutvikler som har vært aktiv i mange år, men det er kun nå på 2010-tallet at de virkelig har kommet ut av skyggene og tiltrukket seg oppmerksomhet fra både fjernt og nært. Fairy Gate er langt ifra deres beste automat – SpinFather kan heller anbefale at du prøver ut titler som Volcano Riches, Pied Piper og Northern Sky. Disse tre nykommerne har skapt overskrifter, og byr på nådeløs underholdning med vakker grafikk og kule bonusfunksjoner. Quickspin dukker oftere opp i porteføljen til tematiske nettcasinoer nå om dagen, så du vil neppe ha trøbbel med å finne deres spilleautomater online.

 

Våre poeng

Fairy Gate er en eventyrlig spilleautomat med vakre symboler og grundige detaljer. Den positive atmosfæren og lyse fargene trekker oppover, men mangelen på animasjoner og bonusspill er ikke noe særlig å skryte av. Vi vet at Quickspin kan bedre. Det som skuffet mest var den høye volatiliteten og de lave utbetalingene – her kan man ikke vinne stort, og det er vel det folk flest håper på, innerst inne? Fairy Gate får 5/10 poeng fra SpinFather.com.