Flux

Utseende og grafikk

Flux er en av de nyeste spilleautomatene fra Thunderkick, en lovende spillutvikler som stadig overrasker spillerne med sine fine 3D-spill. Flux er en av deres vakreste spilleautomater, og SpinFather ble betatt av denne skjønnheten så fort vi begynte å snurre hjulene. Her har Thunderkick gjort sitt ytterste med grafikken – skjermen fylles av vakker 3D-grafikk samtidig som en stemningsfylt bakgrunnsmusikk spilles av. Flux er fargerik, med dype skygger og en nøytral bakgrunn som flytter oss av sted mot et futuristisk univers av krystaller. Les videre og finn ut hva Flux har å by på!

 

Symboler og animasjoner

Som sagt er Flux fylt med 3D-grafikk, derfor kan du se frem til en meget dyp og spennende opplevelse så fort du setter hjulene i spinn. Symbolene består av mange forskjellige krystaller – disse kommer i utrolig vakre farger, fra oransje og rødt til lyseblått, rosa, grønt, lilla og mørkeblått. Hver krystall har sin egen geometriske form, og glinser mens den snurrer rundt. Dessuten får de en spesiell glans når du vinner, noe som på nytt ser veldig harmonisk og vakkert ut. Thunderkick har gjort en fabelaktig jobb med symbolene og animasjonene i Flux, noe som gjør dette til en ytterst fin og meget spesiell 3D-spilleautomat.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Flux kommer med 15 gevinstlinjer, et rimelig lite antall som derimot gjør det lett å følge med på skjermen mens hjulene begynner å stoppe opp. Alle 15 gevinstlinjer er aktive hele veien, altså slipper du å tenke på dem. I stedet velger du enkelt nok den totale innsatsen du ønsker å satse per runde helt nederst, til venstre for spinnknappene. Flux lar deg satse alt fra beskjedne 1 krone per spinn og helt opp til utrolige 1 000 kr – storspillerne vil nok elske denne muligheten. Dessuten kan aktivere autospill ved hjelp av to kjappe trykk og lene deg tilbake mens hjulene spinner av gårde. Liker du å kontrollere spillet selv, kan du alltids trykke stopp under hvert spinn – slik vil her runde avsluttes raskere.

 

Utbetalinger og jackpot

Nå er ikke Flux like innviklet og tematisk som automater fra NetEnt og Microgaming, derfor vil du ikke se noen spesielle animasjoner eller logiske sammenkoblinger. Alt handler om å treffe tre eller flere like krystaller på rad langs en av de 15 gevinstlinjene. Flux kommer dog med lav volatilitet og høy RTP, noe vi kommer til senere i denne omtalen. Den mørkeblå krystallen gir de minste gevinstene, mens de spesielle gule stjernekrystallene kan gi opptil 24 ganger pengene dine tilbake. Altså finnes det ikke noen ordentlig jackpot i spillet, og du kan ikke bli millionær på ett spinn. Aktiverer du derimot bonusspillet vil du se saftige gevinster rulle inn – les videre for å finne ut mer.

 

Funksjoner og bonuser

Flux er ikke stappfullt av spesielle funksjoner som interaktive bonusspill og lignende, men er heller en enkel, vakker og opplevelsesrik spilleautomat for deg som liker å slappe av mens du spiller. Det store gullfargede W-symbolet er en joker som vil erstatte alle andre symboler for å hjelpe deg med gevinstene, mens B-symbolet aktiverer en runde med gratisspinn der flere spesielle funksjoner kan gi deg enorme utbetalinger. Ved hjelp av B-symbolet får du nemlig en haug av gratisspinn der du selv velger hvordan du ønsker å spille dem – enten aktiverer du gevinstlinjene begge veier (utbetalinger både fra venstre til høyre, og motsatt), legger til 3 rader med symboler, eller begge deler. Klarer du å aktivere 24 gratisspinn på Flux med begge funksjonene, kan du se frem til meget saftige gevinster!

 

Volatilitet og RTP

Flux er en moderne spilleautomat med lav volatilitet, altså vil du ikke se særlig store forandringer på saldoen din etter hvert som du spiller. Gevinstene dukker opp veldig hyppig, men vil kun dekke innsatsbeløpet ditt. Fra tid til annen vil du dog treffe på solide utbetalinger, og det er disse som virkelig kan utgjøre en forskjell. Etter en halvtime hadde vi tapt kun 5% av det opprinnelige budsjettet vi hadde satt for spillet. Utbetalingsraten (RTP) er på 96.2%, en god del høyere enn mange andre moderne spilleautomater.

 

Spillutvikleren

Thunderkick er en noe ukjent, men veldig lovende spillutvikler som har overrasket mange de seneste par årene. De har satset høyt på 3D-grafikk og små, utfyllende animasjoner som skaper stemning. Flux er et godt eksempel, men Thunderkick har skapt bedre spilleautomater – SpinFather kan blant annet anbefale Pink Elephants, Turning Totems og Babushkas, som alle tar på seg et helt unikt tema og viser hvor langt den moderne teknologien innen pengespill har kommet.

 

Våre poeng

Flux er en utrolig vakker spilleautomat med et harmonisk, avslappende tema. Vi elsker grafikken, de vakre fargene, den tilpassede bakgrunnsmusikken og nydelige lydeffektene. Brukervennligheten er også veldig høy, mens innsatsmulighetene er ekstremt brede. Kanskje ikke et spill for deg på jakt etter eventyrlige automater, men et absolutt must for alle nybegynnere som vil se hvor flott 3D-grafikk kan være på en moderne maskin. Flux får 8/10 poeng fra SpinFather.com.