Golden Monopoly Frog

Utseende og grafikk

Leander Games har imponert casinospillere fra alle verdens hjørner de seneste årene, derfor er det en fryd å få introdusere Golden Monopoly Frog for våre lesere. Dette er en noe spesiell spilleautomat fra Leander Games, siden den var blant de første til å slå igjennom for spillutvikleren. Allerede på Golden Monopoly Frog fikk man se de fine fargene og den grundige grafikken som Leander ville bli kjent for siden. Golden Monopoly Frog er nok ikke den beste automaten fra Leander, og vi klarer ikke helt å forstå hva navnet hinter om – hva har monopol med frosker å gjøre? Golden Monopoly Frog tar oss i hvert fall med til Japan, der kirsebærtrærne (sakura) blomstrer rundt spillskjermen. Les videre og finn ut mer!

 

Symboler og animasjoner

Golden Monopoly Frog består av både bildesymboler og kortsymboler. De sistnevnte passer ikke helt inn i helheten, men har blitt stilisert og ligner på japanske hieroglyfer for å hinte om temaet. Deretter vil du støte på typisk japanske detaljer og gjenstander, inkludert koi-fisker, spesielle medaljonger, lotusblomster og skilpadder. Alt dette peker mot harmonien Leander prøvde å skape når de utviklet Golden Monopoly Frog. Det er dog en mangel på animasjoner her, siden verken symbolene eller bakgrunnen kan skryte av 3D-grafikken vi har blitt så vante til fra Leander Games. Fortsatt er Golden Monopoly Frog vakker å se på, uten tvil.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Nederst på skjermen finner du en smidig, brukervennlig innsatsmeny der du lett kan komme i gang. Golden Monopoly Frog kommer med 20 gevinstlinjer som alltid er aktive, og din jobb blir derfor å velge den totale innsatsen du ønsker å spille med ved å trykke pilene + og – etter behov. Her kan du satse fra kun 4 kroner til 400 kroner per spinn, noe de fleste spillere vil være tilfredse med. Når du er klar, trykker du på spinnknappen lengst til høyre eller den lilla autospill-knappen som lar deg velge antallet runder du ønsker å spille for deretter å la hjulene snurre automatisk.

 

Utbetalinger og jackpot

Golden Monopoly Frog byr på rimelig høye gevinster som ruller inn hele veien. Kortsymbolene gir selvfølgelig de minste utbetalingene, mens de ulike bildesymbolene kan fryde deg med en saftig sum fra tid til annen. Det beste med Golden Monopoly Frog er dog ikke de vanlige utbetalingene fra hovedspillet, men de progressive jackpotene! Ja, denne spilleautomaten fra Leander Games kommer nemlig med tre ulike progressive jackpoter! Den minste gir deg minimale summer, maksimalt på noen tusenlapper. Den midterste kan spytte ut opptil ti-femten tusen kroner om gangen, mens den største kan vokse helt opptil over ett hundre tusen kroner! Her er det bare å spinne hjulene med fingrene krysset!

 

Funksjoner og bonuser

Golden Monopoly Frog er ikke det mest funksjonelle spillet fra Leander, altså finner du ikke noen særlig innviklede bonusspill eller andre spesielle funksjoner her. Den største skuffelsen var faktisk mangelen på gratisspinn. Moderne videoautomater bør alltid inkludere en eller annen form for gratisspinn, etter vår mening. Her finner du i stedet et raskt bonusspill med umiddelbare gevinster, samt et jokersymbol som vil hjelpe deg med å treffe på de beste kombinasjonene. Ellers handler Golden Monopoly Frog som sagt om de progressive jackpotene som kan gjøre dagen din fullkommen.

 

Volatilitet og RTP

Golden Monopoly Frog kommer med en utbetalingsrate på 96%, altså er dette en typisk moderne videoautomat med lav volatilitet. Du kan spille i flere timer uten å merke særlige forskjeller på kontoen din, med mindre du spiller med ekstremt høye innsatser. SpinFather anbefaler at du alltid velger en innsats som er 50 ganger mindre enn budsjettet ditt – altså bør du ha råd til å snurre hjulene 50 ganger uten å vinne med innsatsen du velger. Vi spilte Golden Monopoly Frog i litt over en halvtime, og endte opp med et tap av 5% fra startsummen. Ikke verst, med tanke på muligheten til å vinne en jackpot!

 

Spillutvikleren

Leander Games er en av de mest spennende spillutviklerne der ute for øyeblikket, på lik linje med ELK Studios. Leander har skapt en haug av fantastiske spilleautomater den siste tiden, og Golden Monopoly Frog er trolig den verste av dem, samtidig som den er mye bedre enn mange av spillene til konkurrentene. Vi kan anbefale på det sterkeste at du prøver ut Boxo, 3 Blind Mice og Little Red fra Leander Games. Alle disse kommer med et veldig spesielt utseende og kule funksjoner du ikke finner andre steder. Zombie Rush og spilleautomaten om Dolly Parton er også interessante titler du bør få tid til.

 

Våre poeng

Golden Monopoly Frog er som sagt ikke den beste spilleautomaten fra Leander Games, men den holder fortsatt mål og byr på høy kvalitet fra topp til bunn. Vi ble meget overrasket over mangelen på gratisspinn, men mange spillere foretrekker progressive jackpoter og jokersymboler til slike spinn. Bonusspillet er morsomt, og det harmoniske utseendet passer fint for deg som er på jakt etter litt ro etter en lang arbeidsdag. Golden Monopoly Frog får 7/10 poeng fra SpinFather.com.