Monopoly On the Money

Utseende og grafikk

Monopoly On the Money er en videoautomat fra Barcrest som fokuserer på hele verdens elskede bordspill – Monopol. Hvem har vel ikke spilt Monopol her i verden? Det kjente familiespillet som ofte strekker seg ut over flere dager og byr på ekstrem underholdning for både små og store! Monopoly On the Money er en spilleautomat inspirert av dette bordspillet, og kommer med grundig, tilpasset grafikk og symboler. Monopoly On the Money kommer med 3D-detaljer og flere små animasjoner som peker mot temaet, i tillegg til høy brukervennlighet og hyppige gevinster. Tilpasset bakgrunnsmusikk og fine lydeffekter setter prikken over i-en i denne opplevelsen. Les videre og finn ut mer om Monopoly On the Money!

 

Symboler og animasjoner

Som du sikkert har gjettet allerede, er de fleste symbolene i Monopoly On the Money tatt rett ut fra det velkjente bordspillet. Dessverre har Barcrest inkludert kortsymboler fra 10 til A, men bortsett fra denne lille bommerten finner man alle de ulike figurene man kan være i spillet, samt diverse pengebunter og ruter fra Monopol-brettet vi alle kjenner godt til. Monopoly On the Money byr ikke på noen særlig store animasjoner, men de små detaljene som lyser opp og overgangen mellom bonusfunksjonene er alltid kule å følge med på.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Barcrest har sørget for alle og enhver skal kunne prøve ut Monopoly On the Money, takket være meget brede innsatsmuligheter. Monopoly On the Money kommer med kun 10 gevinstlinjer, men det er utrolig mye hva du kan utrette her. For å velge totalinnsatsen din, trykker du bare + eller – til høyre for spinnknappen på midten av menyen. Utrolig enkelt. Hvis hovedspillet ikke er nok, kan du dessuten trykke på BB lengst til høyre og legge en ekstra stor innsats for å spille på en annen spillskjerm med ekstra funksjoner. Ekstra jokere, sjansekort og hus eller hoteller på toppen av de vanlige hjulene er ekstremt underholdende, men du blir nødt til å legge en solid innsats for å nyte dette spesielle sidespillet på Monopoly On the Money.

 

Utbetalinger og jackpot

Monopoly On the Money kommer med en høy utbetalingsrate og hyppige gevinster – du har sikkert gjettet hvilke symboler som gir de minste og største gevinstene allerede. Kortsymbolene betaler minst, med opptil 10 ganger innsatsen. Deretter kommer pengebuntene, som viser hvor mange ganger pengene du får tilbake på selve symbolet. De beste symbolene i hovedspillet er flosshatten, som gir 100 ganger innsatsen, og spillets logotype som spytter ut opptil 200 ganger pengene dine tilbake. Har du hellet med deg, kan du altså vinne veldig saftige summer fra Monopoly On the Money!

 

Funksjoner og bonuser

Monopoly On the Money kommer med en haug av kule bonusfunksjoner, og det morsomme er at du kan aktivere enkelte av dem akkurat nå du ønsker. I hovedspillet har du både et jokersymbol og gratisspinn å se frem til. Her kan du aktivere opptil 20 gratisspinn om gangen, for deretter å bli flyttet til en annen skjerm der selve Herr Monopol dukker opp. Han er sitt eget symbol, og vil samle inn alle multiplierne du finner. Dessuten kan Herr Monopol gi deg opptil 500 ganger pengene tilbake hvis du treffer fem like med solide innsater aktivert. Forresten kan du gamle med dine gratisspinn og vinne fler hvis du tør!

 

Volatilitet og RTP

Monopoly On the Money er et helt unikt spill med tanke på funksjonene, derfor kan du faktisk kontrollere volatiliteten din selv til en viss grad. Jo mer du satser, desto høyere utbetalingsrate og hyppigere gevinster kan du se frem til. Den som intet våger, intet vinner! Spiller du med minimale innsatser, er utbetalingsraten på 94%. Med solide innsatser klatrer den til 96%, mens BB-innsatser gir utrolige 97.75% tilbake! Vi spilte i en halvtime og prøvde oss frem med ulike innsatser, for til slutt å sitte igjen med minus 10% av budsjettet vårt.

 

Spillutvikleren

Barcrest Games har vært på markedet i mange år, og vet derfor hva spillerne er på jakt etter. De har skapt flere fysiske spilleautomater i tillegg til en haug av klassiske maskiner og videoautomater på nettet – alltid med fokus på underholdning og spenning. Spesielle funksjoner er deres spesialitet, noe du kan oppleve på Hercules High & Mighty eller Rainbow Riches of Gold. Monopoly On the Money er dog et av deres beste spill, så du får gjerne begynne din opplevelse av Barcrest med nettopp denne automaten!

 

Våre poeng

Vi elsker Monopol, og ble positivt overrasket av Monopoly On the Money. Her kjenner man straks atmosfæren fra det klassiske bordspillet, mye takket være den kule bakgrunnsmusikken og de spesielle funksjonene i spillet. Høye utbetalinger og muligheten til å aktivere dine egne spesielle runder er helt fantastisk, samtidig som gratisspinn, jokere og multipliere alltid er velkomne i moderne videoautomater. Monopoly On the Money byr i bunn og grunn på alt man trenger i en spilleautomat. Et veldig godt spill som alle våre lesere vil sette pris på. Monopoly On the Money får 9/10 poeng fra SpinFather.com.