Pearls of India

Utseende og grafikk

Pearls of India er en av de mest kjente eventyrautomatene på markedet, og det er mange grunner til dette. Dette er en av de mest fantastiske tematiske videoautomatene fra den velkjente spillutvikleren Play’n GO, og til tross for at den har noen år bak ryggen er dette fortsatt et av deres mest populære spill. Pearls of India kommer med nydelig grafikk, med dype, grundige detaljer og 3D-symboler i mange fine farger. Her blir spilleren dratt av sted til et indisk tempel oppe i fjellene, der indisk musikk spilles av i bakgrunnen og lydeffektene er perfekt tilpasset alt som skjer på skjermen. Utseendemessig er Pearls of India en av de flotteste spilleautomatene der ute, en automat som Play’n GO må ha jobbet med ustoppelig i mange måneder før lanseringen.

 

Symboler og animasjoner

Pearls of India kommer med mange forskjellige symboler, og hvert eneste av dem peker mot den mystiske indiske kulturen som spillet er inspirert av. Ja, her finner du kortsymboler fra 10 til A, men selv disse kjedelige symbolene har blitt utsmykket med indiske mønstre. Dessuten finner du statuer av hellige kuer og den unike guden Ganesh (elefanthode og fire armer), i tillegg til spesielle hender med røde rubiner, vakre perler (derav navnet) og hovedpersonen Rich Wilde, som er stjernen i flere eventyrspill fra Play’n GO. Pearls of India kommer også med flere små animasjoner som gjør automaten levende. Pearls of India er en opplevelse alle spillere må ta seg tid til.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Det er nettopp de brede innsatsmulighetene på Pearls of India som har lokket inn såpass mange spillere. Her kan du velge både myntverdi og antallet mynter per spinn, noe som åpner opp for utallige muligheter – sats alt fra 2 kroner til 1 000 kroner per spinn i håpet om å la det eldgamle tempelet bestøve deg med gull! Pearls of India kommer med 20 gevinstlinjer, og alle er aktive hele veien. Du finner også muligheten til å aktivere autospill, men vi anbefaler for en gangs skyld at du tar full kontroll på hver runde i stedet.

 

Utbetalinger og jackpot

Det meget spesielle med Pearls of India er at spilleautomaten ikke har noen snurrende hjul. I stedet var dette et av de første spillene som brukte fall-funksjonen, der symbolene faller ned fra oven i blokker av steiner. Når symbolene faller ned, dannes vinnerkombinasjoner – alle vinnende symboler vil deretter forsvinne fra skjermen, og gjøre plass til nye symboler som faller ned på deres plass. Slik kan man håve inn flere gevinster etter hverandre fra Pearls of India uten å betale for dem! Nesten som gratisspinn, altså! Utbetalingene i Pearls of India kommer derfor veldig hyppig, og på venstre side av skjermen har du en multiplier som vokser med etterfølgende gevinster. Vinner du fire ganger på rad fra en og samme runde, vil den siste gevinsten ganges med 10!

 

Funksjoner og bonuser

Vi har allerede fortalt deg om multiplieren i Pearls of India, men dette er kun en liten del av de spesielle funksjonene som venter deg. Play’n GO har selvsagt også inkludert et jokersymbol – det er selve Rich Wild som hjelper deg ved å erstatte alle andre symboler. Du finner også gratisspinn, som aktiveres når tre enorme perler dukker opp hvor som helst på skjermen. Som prikken over i-en har du det magiske bonusspillet. Dette kan ta litt tid å åpne, siden du må samle inn templer. Når et tempel dukker opp på skjermen, flyttes det til måleren på venstre side. Når 25 templer har blitt samlet inn, får du besøke det mystiske tempelet og håve inn skattene det skjuler!

 

Volatilitet og RTP

Pearls of India har meget lav volatilitet – her strømmer gevinstene på med nesten hvert eneste spinn, og selv om de fleste utbetalingene er rimelig små vil du se saftige gevinster rulle inn med jevne mellomrom. Utbetalingsraten på Pearls of India er nesten 97%, noe som gjør dette til en av de best betalende spilleautomatene på nettet! Vi her på SpinFather spilte Pearls of India i en drøy halvtime når vi skrev omtalen, og klarte å øke saldoen vår med nesten 20%! Pearls of India er en unik opplevelse, og jo lenger du spiller desto lenger blir du dratt inn i eventyret.

 

Spillutvikleren

Play’n GO er en av mesterne hva angår videoautomater. Deres nydelige spill er stadig å se i topplistene der ute, og nylanseringene oversvømmes av tilhengere fra alle verdens hjørner. SpinFather anbefaler at du prøver ut deres nyeste titler så fort du får sjansen – Baker’s Treat, Sweet Alchemy og Legacy of Egypt er ekstremt populære for øyeblikket. Pearls of India har derimot ikke gått av moten, til tross for alle de nyere spillene de har lansert.

 

Våre poeng

En av våre personlige favoritter. Pearls of India er makeløs. Denne usedvanlige spilleautomaten gir deg alt du kan trenge – et eventyr, en haug av funksjoner, spennende bonusspill og mystiske symboler, blandet med nydelig grafikk, fine animasjoner og saftige gevinster. Pearls of India er uten tvil en av de beste spilleautomatene noensinne! Alle våre lesere må prøve ut denne slageren i løpet av sin casinokarriere. Pearls of India får 10/10 poeng fra SpinFather.com!