Rapunzel’s Tower

Utseende og grafikk

Hvis du er glad i eventyrlige spilleautomater, kan du se frem til en meget positiv og vakker opplevelse med Rapunzel’s Tower. Dette er nemlig en moderne, nylig lansert automat fra den raskt voksende spillutvikleren Quickspin som kommer med et fabelaktig utseende og et evig romantisk tema. Rapunzel, hun som sitter fast i tårnet og venter på at hennes prins skal redde henne ved å klatre opp i henne hår – det er dette tyske eventyret som er i sentrum av Rapunzel’s Tower. Quickspin har gjort en fortreffelig jobb med utseendet, for her møter du Rapunzel på venstre side av skjermen, mens en vakker bakgrunnsmusikk spilles av og lydeffektene passer perfekt til temaet.

 

Symboler og animasjoner

Symbolene i Rapunzel’s Tower drar oss inn i selve eventyret – her har Quickspin inkludert kortsymboler som vi på SpinFather vanligvis ikke er glade i, men her ser de faktisk til rette ut, med det adelige temaet. De resterende symbolene er tegnet for hånd, og ser veldig bra ut i 2D-grafikk, som tatt ut fra en tegnefilm. Bli kjent med Rapunzels mor, hennes far (kongen), den onde heksen som kastet forbannelsen over henne og selvfølgelig den kjekke prinsen som vil gjøre alt for å redde Rapunzel. Rapunzel’s Tower kommer dessuten med flere små, søte animasjoner og et ordentlig bonusspill der du får redde prinsessen!

 

Innsatser og gevinstlinjer

Rapunzel’s Tower kommer med 20 gevinstlinjer som alltid er aktive, altså trenger du bare velge den totale innsatsen du ønsker å spille med for å komme i gang. Quickspin lar deg satse alt fra noen få kroner til flere hundre per spinn på Rapunzel’s Tower, altså vil de fleste av våre lesere kunne finne et komfortabelt nivå å forholde seg til. Rapunzel’s Tower lar deg også aktivere autospill meget enkelt, og vi anbefaler at du gjør nettopp dette.

 

Utbetalinger og jackpot

Det er meget lett å bli kjent med de ulike kombinasjonene i Rapunzel’s Tower, og innen fem-seks minutter vil du forstå hvordan alt henger sammen selv uten å se på gevinsttabellen. Kortsymbolene gir selvsagt de laveste gevinstene – dette et erfarne spillere veldig godt. Blant bildesymbolene i Rapunzel’s Tower er alt også logisk, der heksen gir de minste gevinstene og kongen gir de største (opptil 7.5 ganger innsatsen din). Derimot er ikke noen av de innebygde gevinstene noe særlig å skryte av, derfor må du håpe på at de spesielle funksjonene aktiveres. Det best betalende symbolet i hovedspillet er den vanlige jokeren, med Rapunzel i midten – dette kan gi opptil 35 ganger pengene tilbake dersom fem stykk dukker opp samtidig. Ellers vil Rapunzel alltid erstatte andre symboler for å hjelpe deg med kombinasjonene.

 

Funksjoner og bonuser

Vi har allerede fortalt deg om jokersymboler i Rapunzel’s Tower, men det finnes flere kule bonusfunsjoner du kan se frem til! Først og fremt har du håret til Rapunzel, som er et ekstra jokersymbol. Når tre slike symboler dukker opp på skjermen, er du garantert en gevinst! Treffer du ikke en kombinasjon ved hjelp av dette håret, vil hjulene snurre på nytt inntil du får en utbetaling! Så har du bonussymbolet, i form av tårnet der Rapunzel sitter og venter på prinsen. Tre slike aktiverer 10 gratisspinn, og prinsen vil begynne å klatre oppover på venstre side av skjermen. Flere jokere med håret til Rapunzel vil hjelpe prinsen oppover samt aktivere flere gratisspinn! Klarer prinsen å ta seg til toppen, vinner du en saftig umiddelbar gevinst i tillegg til alle utbetalingene du håvet inn på veien opp!

 

Volatilitet og RTP

Rapunzel’s Tower kommer med lav volatilitet, akkurat som de fleste eventyrspill. Her handler alt om opplevelsen, ikke om pengene! Etter en halv time med Rapunzel’s Tower var vi i pluss 1% fra startbudsjettet, altså verken noen tap eller gevinster. Utbetalingsraten (RTP) i Rapunzel’s Tower er på 96.2%, derfor kan du slappe helt av og se frem til den lyse, positive opplevelsen uten å risikere noen store tap.

 

Spillutvikleren

Quickspin var lenge i skyggen av de største spillutviklerne der ute, men de seneste årene har spillerne fått en fornyet interesse for de mindre leverandørene – dette har Quickspin nytt godt av. De har lansert spill etter spill, alle i høyt kvalitet og i mange ulike former. Blant deres seneste lanseringer finner man Northern Sky som er i favorittlistene på utallige casinoer for øyeblikket, samt Pied Piper som skaper stemning fra første spinn og brukes flittig som en bonusautomat av mange aktører. Volcano Riches og Mighty Arthur er to andre spill fra Quickspin som vi på SpinFather kan anbefale.

 

Våre poeng

Rapunzel’s Tower er en typisk eventyrautomat som drar oss inn i en spennende fortelling fylt av farger og små detaljer. Quickspin har gjort en meget god jobb med tegningene, og de nervepirrende gratisspinnene der prinsen klatrer oppover vil få deg til å sitte ytterst på stolen. Samtidig er innsatsene brede og utbetalingsraten veldig høy. Gevinstene er dog noe skuffende, og siden man ikke kan vinne stort fra Rapunzel’s Tower kan vi ikke gi denne vakre tematiske videoautomaten fra Quickspin topp poeng. Rapunzel’s Tower får 8/10 poeng fra SpinFather.com.