Reel King Potty

Utseende og grafikk

De av våre lesere som er glade i klassiske spilleautomater med høy brukervennlighet og et stilrent, enkelt utseende kan se frem til å lese mer om Reel King Potty. Dette er nemlig en spilleautomat fra den velkjente spillutvikleren Novomatic som fortsatt ikke har gått av moten, til tross for de mange årene bak ryggen. Reel King Potty er en typisk moderne klassiker, som bruker et gammeldags utseende med moderne funksjoner for å avgi en fin, spennende atmosfære fra første øyeblikk. Utseendemessig er det ikke mye å skryte av her, men grafikken er god nok for å sluke deg inn i opplevelsen, mens de simple knappene gjør det lett å komme i gang på ett sekund. Les videre og finn ut mer om Reel King Potty i denne grundige omtalen fra SpinFather!

 

Symboler og animasjoner

Hva forventer du fra en klassisk spilleautomat? Jo, man ser frem til et gjensyn med alle de gode, gamle symbolene man ble så forelsket i på 90-tallet, når slike maskiner fortsatt var å finne på norske bensinstasjoner og dagligvarebutikker. Her har Novomatic brukt en blanding av kortsymboler og klassiske kirsebær, plommer og narrhatter. Symbolene i Reel King Potty er veldig simple, altså kommer de helt uten noen animasjoner eller overdådige detaljer. Alt er rett på sak, og spillet passer perfekt til spill på mobilen der du ikke ønsker å bruke for lang tid på å laste inn spillskjermen. Reel King Potty har ingen animasjoner eller interaktive bonusspill, derfor er den så god å prøve ut.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Som sagt er brukervennligheten på topp i Reel King Potty, siden du slipper å styre med noen myntverdier og valg av gevinstlinjer. Reel King Potty kommer med 20 gevinstlinjer som alltid er aktive, og din oppgave blir derfor å velge en passende innsats fra den smidige knappen helt nederst på skjermen. Velg altfra noen få kroner til flere hundre per spinn, og trykk på den store, tydelige spinnknappen på høyre side for å sette i gang. Holder du dessuten inne spinnknappen i et par sekunder, får du muligheten til å aktivere autospill – dette passer godt for erfarne spillere som foretrekker klassiske spilleautomater.

 

Utbetalinger og jackpot

Reel King Potty kommer med logiske utbetalinger, altså er det lett å forstå hva som gir hvilke gevinster mens du spiller. Kortsymbolene gir deg som regel innsatsen tilbake, mens solide kombinasjoner av de klassiske symbolene kan spytte ut solide utbetalinger. Det beste med Reel King Potty er dog den progressive jackpoten som vokser stadig vekk, døgnet rundt. Klassiske spilleautomater med progressiv jackpot er en perfekt måte å forstå hvordan hele casinoindustrien vokste frem, for det var slike maskiner som samlet spillerne rundt seg gjennom mange år. Reel King Potty byr dessuten på virkelig enorme jackpoter, helt opp til flere millioner kroner hvis du har hellet med deg!

 

Funksjoner og bonuser

Du kan ikke forvente all verden fra en klassisk spilleautomat som Reel King Potty. Her finner du ingen bonusspill som drar deg med til en annen skjerm eller utfører animerte handlinger. Du finner ingen endeløse gratisspinn som alle videoautomater skryter av. I stedet får du ta til takke med autospill-funksjonen, jokersymboler og en multiplier som kan mangedoble gevinsten din. Ved hjelp av disse funksjonene kan du vinne opptil 500 ganger innsatsen din fra én enkelt gevinstlinje, noe som åpner opp for meget saftige gevinster.

 

Volatilitet og RTP

Reel King Potty er en spilleautomat med høy volatilitet, noe som betyr at du kan spille i en god stund uten å treffe på noen solide summer. Som regel vil gevinstene kun dekke innsatsen din, om ens det. Sakte, men sikkert vil saldoen din synke nedover, inntil du treffer på en deilig gevinst og ser pengene dine øke umiddelbart mens tapene dine dekkes. Utbetalingsraten for Reel King Potty er på 95%, altså mye bedre enn de fysiske maskinene som fantes i Norge før i tiden. Etter en halvtime bak spakene av Reel King Potty hadde SpinFather kun tapt 5% av budsjettet, og det uten å treffe på noen særlig store utbetalinger.

 

Spillutvikleren

Novomatic har frydet utallige spillere i mange, mange år. De har produsert spilleautomater i alle former og farger, inkludert moderne 3D-spill og videoautomater, klassiske maskiner og spilleautomater med progressive jackpoter. Blant deres mest populære titler finner du den nylig lanserte Kingdom of Legend, samt den morsomme Lava Loot og den klassiske Spinning Fruits. Alt i alt har Novomatic skapt over ett hundre spilleautomater som nytes av utallige spillere hver dag.

 

Våre poeng

Reel King Potty er en enkel, rask og meget brukervennlig spilleautomat som vil passe den eldre garden på jakt etter nostalgiske minner, samt den yngre generasjonen med spillere som vil se hvordan det hele begynte. Den progressive jackpoten er det aller beste med spilleautomaten, men den høye brukervennligheten trekker også opp. Grafikken er utdatert, og du bør ikke spille Reel King Potty på en storskjerm, der symbolene blir utydelige og hakkete. Ellers er dette en typisk klassiker som mange vil sette pris på. Reel King Potty får 7/10 poeng fra SpinFather.com.