Route 777

Utseende og grafikk

Route 777 er en grafisk komplett, dog meget spesiell moderne spilleautomat fra ELK Studios, en av våre foretrukne spillutviklere der ute. Når det kommer til ELK Studios, kan man alltid forvente mirakuløs grafikk og kule temaer som drar deg inn i en spesiell opplevelse. Route 777 er et godt eksempel, for her får man en meget spesiell blanding av en klassisk maskin med moderne grafikk og utallige små detaljer som setter prikken over i-en. Route 777 setter stemningen fra første spinn, og kommer med sterke farger og en haug av detaljer du vil forelske deg i. Route 777 er skapt for de av dere som elsker amerikansk kultur, med motorsykler, landeveier og klassisk rock. SpinFather gleder seg til å fortelle deg mer om spilleautomaten Route 777!

 

Symboler og animasjoner

Route 777 finner sted på en øde landevei, omringet av den amerikanske ørkenen. På venstre side har du bensinstasjonen, øverst finner du en spesiell skjerm som tatt rett ut fra gamle dager på spillehallene med arkadespill, mens midt på spillskjermen har du tre rader over tre hjul med klassiske symboler. Se frem til sitroner, BAR-symboler, klassiske 7-tall, kirsebær og det spesielle dødningshodet som aktiverer bonusspillet. Øverst vil du alltid se spesielle, tematiske animasjoner spilles av, mens nederst på skjermen har du en rullende tekst som viser frem gevinstene dine. Blandingen av moderne grafikk og klassiske detaljer er noe ELK Studios gjør meget godt, og vi tror at de fleste av våre lesere vil bli overrasket av Route 777.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Til tross for at selve spillskjermen ser klassisk ut, kan du se frem til 17 gevinstlinjer på kryss og tvers som alle vil hjelpe deg med å håve inn gevinster. Innsatsmulighetene er veldig brede, og du kan enkelt finne akkurat den totale innsatsen du er komfortabel med – glem å styre med antallet gevinstlinjer og myntverdier, her er det bare å velge akkurat det beløpet du ønsker for deretter å sette i gang. Dessuten er ELK Studios kjente for sine spesielle innsatsstrategier, der du kan leke deg som en profesjonell spiller og se om dine strategier gir utslag. Gjør deg klar til en unik opplevelse på Route 777!

 

Utbetalinger og jackpot

Som alltid når det gjelder ELK Studios kommer Route 777 med hyppige gevinster og meget lav volatilitet (vi kommer til dette). Her vil gevinstene tyte inn, spesielt når du aktiverer de spesielle funksjonene. Gevinstene ruller inn veldig hyppig, og du kan nesten gjette hva som gir mest og minst – sitroner og kirsebær gir små utbetalinger, mens kombinasjoner av 7-tall og BAR-symboler kan spytte ut mange ganger pengene dine. Den største enkelte utbetalingen i hovedspillet er dog på hele 7 000 ganger pengene dine, og Route 777 skryter av å kunne gi ut hele 400 000 mynter fra en spillrunde! Mye å se frem til, ja!

 

Funksjoner og bonuser

Route 777 er faktisk fantastisk som det er, men når du først begynner å aktivere bonusfunksjonene vil du virkelig få se hva spillet har å by på. Treffer du på tre dødningshoder, vil du nemlig se en spesiell animasjon settes i gang øverst på skjermen, og til slutt begynner opptil 15 gratisspinn å snurre. Gratisspinn er kult nok som det er, og hvis du treffer på to slike dødningshoder på nytt vil du vinne ytterligere spinn, men det ender ikke her. Treffer du nemlig på tre hoder under gratisspinn, vil du aktivere jackpotskjermen, der et lykkehjul vil snurrer rundt og lande på diverse 7-tall. Treffer du på de rette tallene flere ganger etter hverandre, kan du håve inn enorme, virkelig gigantiske gevinster!

 

Volatilitet og RTP

Som sagt har Route 777 veldig lav volatilitet – vi spilte i over en halvtime, og endte faktisk opp i pluss 10% av det opprinnelige beløpet! De vanlige symbolene vil spytte ut gevinst etter gevinst, men det er jackpotspillet du virkelig bør håpe på. Vinner du 30-40 000 ganger pengene dine, anbefaler SpinFather at du hopper av og gjør et uttak umiddelbart. Slike penger kan man alltids kose seg med i den fysiske verden! Utbetalingsraten på Route 777 er ikke overraskende på over 96%, altså er det bare å sette i gang – hopp på motorsykkelen og sett ut på den vakre landeveien i USA!

 

Spillutvikleren

ELK Studios fortsetter å imponere både oss og resten av deres utallige tilhengere verden rundt. Det lille selskapet fra Sverige har kun skapt litt over et dusin spill, men hvert eneste av dem viser klasse og stil. Hvert eneste er unikt, og kommer med ultramoderne 3D-grafikk, kule animasjoner, spesielle bonusspill og høye gevinster. Wild Seas, Kaiju, Hong Kong Tower, Sam on the Beach – alle er forskjellige, men alle er like oppslukende!

 

Våre poeng

Route 777 er en rocka spilleautomat som de aller fleste av våre lesere vil sette pris på. Ja, den kommer med klassiske symboler og byr ikke på noen interaktive bonusspill eller en progressiv jackpot, men 400 000 mynter og et nervepirrende bonushjul er mer enn nok for oss. Dessuten har du de spesielle strategiene fra ELK å leke deg med! Route 777 får 9/10 poeng fra SpinFather.com.