Sea Hunter

Utseende og grafikk

Sea Hunter er nok en vakker spilleautomat fra den verdenskjente spillutvikleren Play’n GO, og denne skjønnheten tar oss under vann, ned i en undersjøisk verden av fisker og havsdyr. Hva gjør vi her? Vi jakter! Nei da, vi skal ikke drepe noen dyr eller fange dem – kun studere dem og deres liv! Sea Hunter er ikke den beste spilleautomaten fra Play’n GO, men du kan fortsatt se frem til utallige animasjoner, både små og store, vanvittig fine farger, dype detaljer og flere spesielle funksjoner som tar deg inn i en dypere opplevelse av havet. Grafikken er fortsatt på topp – langt bedre enn hos de fleste andre spillutviklerne. Play’n GO har begynt å utfordre selveste NetEnt, og Sea Hunter er en av deres første steg på veien mot toppen!

 

Symboler og animasjoner

Symbolene i Sea Hunter består av mange vakre, grundig tegnede fisker og andre sjødyr i 2D-grafikk. Her vil du møte på klovnefisker (som Nemo), rokker, brennmaneter og andre fargerike fisker, samt havskilpadder og underlige sjøbomber som gir de største gevinstene. De ulike symbolene kommer dessverre uten noen animasjoner, noe som på nytt peker mot at dette ikke er det beste spillet fra Play’n GO. I bakgrunnen vil du dog se vrakrester og skatter på havets bunn, med haier og små fisker som sirkler omkring. Dette skaper stemning. Bakgrunnsmusikken og lydeffektene kunne dog vært tilpasset – Play’n GO er vanligvis nøye med dette, men ikke i Sea Hunter.

 

Innsatser og gevinstlinjer

En annen ting som overrasket oss, var at Sea Hunter kun har 5 gevinstlinjer. Vanligvis har spilleautomater fra Play’n GO alt fra et dusin til flere tusen gevinstlinjer, spesielt når det er snakk om tematiske videoautomater. Sea Hunter har dog kun 5, og enkelte ganger er ikke dette nok – flere ganger trodde vi at en gevinst ville rulle inn, men det viste seg at ingen gevinstlinjer fanget opp kombinasjonen på skjermen. Innsatsene er dog veldig brede, fra noen få kroner til ett tusen per spinn, så vi anbefaler at du begynner smått og ser om Sea Hunter er noe for deg.

 

Utbetalinger og jackpot

Sea Hunter kommer med en høy utbetalingsrate, altså kan du se frem til rimelig hyppige gevinster. Klovnefiskene gir de minste gevinstene, og utbetalingene vokser med størrelsen på sjødyrene – de største pengene spyttes ut av den oransje blekkspruten og den vakre spekkhoggeren. Den underlige bomben vi snakket om er faktisk jokersymbolet, og vil erstatte for alle andre symboler. Treffer du derimot på fem slike på samme gevinstlinje, vil maksgevinsten (den innebygde jackpoten) på 25 ganger pengene gis ut. Ikke særlig mye å skryte av, nei.

 

Funksjoner og bonuser

Som sagt er den store bomben jokersymbolet, og Sea Hunter kommer dessverre uten noen interaktive bonusspill. Dette ville gjort opp for det meste som Play’n GO har skuffet med her. Samtidig kommer spilleautomaten selvfølgelig med en spesiell funksjon – Play’n GO bruker alltid en eller annen nytenkende detalj for å mane oss inn. Her vil du finne to spesielle kanoner, én på hver side av skjermen. Disse aktiveres når du vinner i Sea Hunter flere ganger på rad, og kan gi deg meget saftige utbetalinger. Tre gevinster på rad lar kanonene oppgradere et tilfeldig symbol ett steg oppover på skalaen. Fire gevinster på rad gir deg et gratis respinn mens enkelte symboler forblir på skjermen og øker vinnersjansene dine. Fem gevinster på rad får kanonene til å spytte ut opptil tre jokersymboler på hjulene, mens seks gevinster får kanonene til å gi deg en garantert gevinst med opptil en femtendobling (15x!) av gevinstene!

 

Volatilitet og RTP

De aller fleste spilleautomater fra Play’n GO kommer med ganske lav volatilitet, altså vil du ikke se noen særlige forandringer på skjermen selv etter over et hundre spinn på Sea Hunter. Etter 30 minutter med Sea Hunter tapte vi 8% av budsjettet, men vant nesten alt tilbake to spinn før vi tenkte å gi oss. Utbetalingsraten er på hele 96.6%, altså er Sea Hunter en av de best betalende spillene fra den kjente spillutvikleren.

 

Spillutvikleren

Play’n GO har kommer utrolig langt, og fortsetter å imponere. Dette er en av de nyere spillutviklerne der ute, men deres harde arbeid og fokus på tematiske videoautomater har nå gjort dem til en favoritt på markedet – enkelte sammenligner dem allerede med NetEnt og Microgaming. Spilleautomater som Baker’s Treat og Hugo 2 er gode eksempler på deres tematiske fullkommenhet. Play’n GO har skapt mange forskjellige automater, inkludert helt unike titler som Reactoonz og den tematiske favoritten Viking Runecraft. Sea Hunter er kanskje ikke deres beste spill, men det gir deg et innblikk i deres innovative tankegang og fokus på spillbarheten.

 

Våre poeng

Sea Hunter er et spennende, vakkert og dypt eventyrspill som lar deg dykke ned i sjøen og utforske havets skatter. Mangelen på en ordentlig jackpot og det lave antallet gevinstlinjer trekker ned – dessuten har ikke Sea Hunter noe bonusspill eller innebygde gratisspinn, bortsett fra kanonen som nærmest aldri aktiveres. Ikke det beste spillet fra Play’n GO, men absolutt verdt å prøve ut med lave innsatser. Sea Hunter får 6/10 poeng fra SpinFather.com.