Ultimate Super Reels

Utseende og grafikk

Det er noe spesielt med klassiske spilleautomater, og SpinFather forstår hva det er som maner folk inn – det er ønsket om å se inn i casinospillenes fortid, forstå hvordan det hele begynte, se de blinkende lysene og de magiske symbolene snurre rundt. Ultimate Super Reels er en typisk klassiker som lar deg oppleve nettopp dette. Denne spilleautomaten fra iSoftBet kommer dessuten med flere overraskelser som meget sikkert vil få deg til å måpe av forundring. Ultimate Super Reels ser ut som en typisk klassisk spilleautomat, altså vil du få det meste av informasjonen du trenger rett på hovedskjermen. Samtidig er jo dette en moderne automat, altså kan du se frem til god grafikk, med grundige detaljer og flotte farger som ikke tærer på øynene slik de gamle automatene gjorde i kioskene.

 

Symboler og animasjoner

Som du sikkert kan gjette allerede, kommer Ultimate Super Reels med en haug av klassiske symboler. Fokuset ligger på BAR-symbolene og forskjellige 7-tall, akkurat som i gamle dager. Vanlig BAR, dobbel BAR og trippel BAR vil spytte ut gevinster selv når tre forskjellige dukker opp på samme gevinstlinjer, mens 7-tallene kan sende frysninger nedover ryggen din. Ultimate Super Reels kommer praktisk talt uten animasjoner, med mindre du inkluderer de små lysene og glansen som stråler fra maskinen mens hjulene er i gang.

 

Innsatser og gevinstlinjer

Ultimate Super Reels kommer med kun fem gevinstlinjer, derfor er det ekstremt enkelt å komme i gang med denne dundrende klassikeren. Du velger kun om du vil satse på enkelte gevinstlinjer eller på alle fem samtidig, og velger hvor mye her mynt skal være verdt. Vi anbefaler at du alltid spiller med fem linjer, altså bør du gange myntverdien du velger på 5 for å se den totale innsatsen. Når du er klar, trykker du den enorme SPIN-knappen midt på skjermen og er hjulene rulle av gårde. Ultimate Super Reels byr også på autospill, noe som vitner om at dette faktisk er et moderne spill.

 

Utbetalinger og jackpot

Ultimate Super Reels kommer med en høy utbetalingsrate, og byr på meget saftige gevinster – det er nettopp dette de klassiske maskinene var så kjente for. Du spilte med lave innsatser, hadde kun noen få gevinstlinjer å forholde deg til, men kunne vinne enorme summer hvis hellet var med deg. Ultimate Super Reels byr på mange forskjellige gevinster i alle former og farger, men den beste av dem alle er selvsagt den progressive jackpoten. Denne vokser ustoppelig, og kan ofte by på flere hundre tusen kroner i gevinst! For å treffe på denne må du aktivere de to bonushjulen som vi kommer til i neste avsnitt, og treffe på tre Ultimate Super Reels-symboler på hovedskjermen.

 

Funksjoner og bonuser

Ultimate Super Reels kommer med to ekstra hjul som gir deg en super opplevelse, akkurat som navnet hinter om. Disse to koster litt ekstra å spille med, men gir deg muligheten til å håve inn langt saftigere gevinster i tillegg til en enorm progressiv jackpot som virkelig kan forandre livet ditt. Det første hjulet gir deg opptil 1 000 ekstra mynter fra en kombinasjon, mens det andre hjulet byr på en multiplier, opptil x10. Altså kan du for eksempel treffe på tre 7-tall og få 500 mynter utbetalt, men deretter treffe på +150 og x5, som totalt vil gi deg 3 250 mynter i gevinst. Med dette i tankene anbefaler SpinFather på det sterkeste at du aktiverer disse to bonushjulene.

 

Volatilitet og RTP

Ultimate Super Reels er en klassisk maskin, derfor bør du være klar for langt større svingninger enn i moderne videoautomater. Her kan du spille i en halvtime og ikke vinne noe som helst, for deretter å plutselig se en saftig gevinst rulle inn. Utbetalingsraten er ukjent, men volatiliteten er ganske høy – derfor bør du bruke innsatser du er helt komfortabel med. Etter 30 minutter foran Ultimate Super Reels hadde vi faktisk vunnet pluss 20% av det opprinnelige beløpet vi kom med, altså var dette en meget gavmild opplevelse for SpinFather.

 

Spillutvikleren

Det er iSoftBet som står bak Ultimate Super Reels, og du har sikkert hørt om denne utvikleren dersom klassiske automater er greia di. iSoftBet har skapt mange klassiske spill, men i det siste har de også lansert tematiske videoautomater. Vi kan varmt anbefale Rambo og Basic Instinct, der iSoftBet har kjøpt ut rettighetene fra filmene for så å skape spill av dem. Dette er spennende, innbydende spilleautomater som lar deg få et gjensyn med de kjente heltene fra disse legendariske filmene.

 

Våre poeng

Hvis du er glad i klassiske maskiner fra gamle dager, er Ultimate Super Reels et must prøve ut. Her vil du støte på nådeløs underholdning, på endeløs spenning fra aller første spinn. Glem animasjoner, bonusspill og lange introduksjonsvideoer. Klassiske spilleautomater handler om én ting, og det er gevinstene. Ultimate Super Reels kommer med en progressiv jackpot som faktisk kan forandre livet ditt, til tross for at den sjeldent vokser til millionbeløp. Høy brukervennlighet, brede innsatsmuligheter og saftige gevinster venter. Ultimate Super Reels får 8/10 poeng fra SpinFather.com.