Wild Seas

Utseende og grafikk

ELK Studios er en rimelig fersk leverandør av spilleautomater som stadig vekk imponerer spillere verden rundt, inkludert oss her på SpinFather. Wild Seas er en av deres nyere spilleautomater, og denne kommer på nytt med mange overraskende detaljer og fantastisk grafikk som skiller ELK fra konkurrentene. Det er noe rent, stilig og særdeles vakkert med spilleautomater fra denne utvikleren, og Wild Seas er et godt eksempel. Her blir du møtt av en introduksjonsvideo som forklarer hva spillet handler om, for deretter å dra deg inn i selve opplevelsen. Bakgrunnen preges av et 3D-kart over en mystisk øy, der piratene ulmer i hulene ved sjøen. Grafikken er fra øverste hylle, med nydelige symboler og dype, grundige detaljer fra topp til bunn. Wild Seas er en skjønnhet, og erfarne spillere (som oss) kan faktisk gjette at det er ELK Studios som står bak.

 

Symboler og animasjoner

Som sagt er Wild Seas en skjønnhet av en spilleautomat. Symbolene består av flere ulike mynter av forskjellige metaller, samt diverse sjøkapteiner som kjemper mot vår heltinne – en kvinnelig pirat som herjer på de syv hav. Selve symbolene er tegnet utrolig vakkert for hånd, og kommer i 2D-grafikk med dype skygger og perfekt utvalgte farger. Bakgrunnsmusikken er spennende og bygger opp stemningen, mens lydeffektene er helt perfekte. Selv om hovedspillet i Wild Seas ikke er særlig animert, vil du nok bli overrasket av det nervepirrende bonusspillet som vi forteller mer om lenger ned.

 

Innsatser og gevinstlinjer

ELK Studios er kjente for sine utrolig brukervennlige spill, og dette inkluderer innsatsene. Wild Seas kommer med hele 178 gevinstlinjer, altså vil du se gevinstene rulle inn med nesten hvert eneste spinn. For å velge innsatsen du ønsker å spille med, trykker du på stabelen med sjetonger nederst i venstre hjørne. Legg merke til at denne, og alle andre knapper i Wild Seas, forsvinner når et spinn er i gang – enda en fantastisk detalj som ELK Studios er kjente for. Her kan du satse alt fra 2 kr til 1 000 kr per spinn, eller bruke de unike spillstrategiene fra ELK, der systemet vil trikse med innsatsene dine etter hvert spinn for å se om du slik kan øke vinnersjansene. Perfekt for erfarne spillere!

 

Utbetalinger og jackpot

Wild Seas er en meget gavmild spilleautomat som byr på veldig hyppige gevinster og solide utbetalinger med jevne mellom. Wild Seas har ingen progressiv jackpot, men kan fortsatt gi deg enorme summer dersom du har hellet med deg. Dessuten er alle kombinasjonene logiske – bronsemynter gir minst, deretter kommer sølvmynter og gullmynter. Kapteinene gir ut forskjellige summer, mens heltinnen vår er det best betalende symbolet. Med 178 gevinstlinjer kan du faktisk se frem til utbetalinger i millionklassen hvis du treffer rett!

 

Funksjoner og bonuser

Wild Seas er en moderne videoautomat, derfor kan du forvente å se en haug av funksjoner. Autospill er selvfølgelig på plass, og det tar kun to klikk å aktivere denne. Så har du jokersymbolet, i form av et piratflagg med navnet på spillet – Wild Seas over svart bakgrunn. Treffer du derimot på to slike flagg samtidig, blir du tatt med til en runde gratisspinn der båtene til en av de snobbete kapteinene prøver å bekjempe piratene. Båtene er jokersymboler, og hver gang du treffer en av dem med kanonene fra ditt skip vil de holdes fast i et spinn. Ellers beveger de seg mot venstre, og gir deg stadig saftigere gevinster med hver eneste runde! Her kan man virkelig vinne stort, spesielt hvis du holder flere båter tilbake!

 

Volatilitet og RTP

Wild Seas er en moderne videoautomat med lav volatilitet. Du vinner med nesten hvert spinn, men utbetalingene er som regel meget små. Dette fortsetter inntil du treffer den spesielel funksjonen med gratisspinn. Denne dukker nemlig opp meget hyppig, og det var her vi vant størstedelen av pengene våre. Utbetalingsraten for Wild Seas er på over 96%, og etter en halvtimes tid foran denne skjønnheten vant SpinFather over 10% ekstra i forhold til starbudsjettet. Alt takket være den spesielle funksjonen med gratisspinn og båtene!

 

Spillutvikleren

ELK Studios er en av våre foretrukne spillutviklere der ute. De har kun vært på markedet i et par år, men de har lansert flere fantastiske spilleautomater som ingen kan måle seg med. Faktisk så er hvert eneste spill de lanserer en umiddelbar favoritt blant utallige spillere! Uansett hvilken maskin du velger, vil du få en helt unik opplevelse som ikke kan sammenlignes med noe annet – Wild Toro, Bloopers, DJ Wild, Taco Brothers, Electric Sam, Hong Kong Tower, Ivanhoe, Route 777, listen bare fortsetter. Alle disse titlene har funksjoner du ikke finner noe annet sted, og man kan kose seg i mange timer uten å gå tom for futt!

 

Våre poeng

Wild Seas er en nydelig spilleautomat fra en nydelig spillutvikler. Den gir deg alt du trenger – spenning, vakre omgivelser, nydelige symboler, hyppige gevinster og deilige spesialfunksjoner som hjelper til med å håve inn penger. Wild Seas er en av de mest populære titlene fra ELK Studios, og vi kan anbefale dette spillet på det sterkeste til alle våre lesere. Wild Seas får 10/10 poeng fra SpinFather.com!