Wish Upon a Jackpot

Utseende og grafikk

Eventyrlige spilleautomater er blant våre favoritter her hos SpinFather, siden de alltid byr på nervepirrende opplevelser og tidløs underholdning. Wish Upon a Jackpot er nettopp en slik opplevelse, en vakker, grafisk komplett spilleautomat som drar oss med på et eventyr som sluker oss og gir oss timer med positivt ladet moro. Wish Upon a Jackpot er skapt av Blueprint Gaming, en ganske ukjent spillutvikler som skaper flotte spilleautomater med jevne mellomrom. Her blir du møtt av 3D-grafikk og nydelige detaljer, tilpasset bakgrunnsmusikk og kule lydeffekter som setter prikken over i-en. Wish Upon a Jackpot er en moderne videoautomat alle våre lesere vil glede seg over å spille!

 

Symboler og animasjoner

Blueprint Gaming har blandet sammen kortsymboler og bildesymboler i Wish Upon a Jackpot, for å gi deg en mer nyansert opplevelse. Vi på SpinFather er ikke særlig glade i kortsymboler, men her ser også disse ganske eventyrlig ut. Deretter vil du se vakre slott, harper og frosker snurre rundt på skjermen – alt som tatt ut av et ekte eventyr. Dessuten er Wish Upon a Jackpot fylt med små og store animasjoner som gjør opplevelsen komplett. Symbolene er tegnet opp i 3D og kommer med ørsmå detaljer som viser hvor lenge Blueprint må ha jobbet med utviklingen av Wish Upon a Jackpot. Les videre og finn ut alt du trenger å vite om dette spillet!

 

Innsatser og gevinstlinjer

Nederst på skjermen finner du en stilisert innsatsmeny som er bygd rundt andre eventyrlige detaljer – et gresskar, en papirrull og et eple. Lengst til venstre finner du gresskaret, som åpner gevinsttabellen og viser deg nøyaktig hva du tjener fra de ulike kombinasjonene. Papirrullen lar deg aktivere autospill, noe mange spillere er glade i – len deg tilbake og se hjulene snurre av seg selv i et antall spinn du selv bestemmer. Lengst til høyre har du eplet, som er spinnknappen i Wish Upon a Jackpot. Ved siden av gresskaret har du en simpel meny som lar deg velge nøyaktig hvor mye du ønsker å satse per runde i Wish Upon a Jackpot. Spilleautomaten kommer med 20 gevinstlinjer som alltid er aktive, og du kan satse alt fra noen kroner til flere hundrelapper per runde. Finn et komfortabelt nivå og sett i gang!

 

Utbetalinger og jackpot

Wish Upon a Jackpot er en tematisk videoautomat, derfor kan du se frem til hyppige gevinster. Som du sikkert forstår er det kortsymbolene som gir de minste utbetalingene – disse vil som regel ikke dekke innsatsen din engang. Så har du bildesymbolene, som kan gi deg alt fra innsatsen din og opptil 500 mynter fra én kombinasjon. Wish Upon a Jackpot har ingen progressiv jackpot, men hvis du har hellet med deg kan du vinne solide summer fra hovedspillet. Aktiverer du derimot en av de spesielle funksjonene, kan du se saftige gevinster rulle inn.

 

Funksjoner og bonuser

Wish Upon a Jackpot er fylt til randen med spesielle funksjoner, derfor vil du fordype deg i eventyret så fort du setter i gang din aller første runde. Først og fremst har du frosken, som er jokersymbolet og hjelper deg med å fullføre store kombinasjoner. Så har du spillets logotype, som aktiverer gratisspinn med ekstra høye gevinster. Deretter har du feen, som kan dukke opp når som helst og la deg velge en lysende kule – disse vil inneholde spesielle symboler, respinn og jokere som alle spytter ut deilige gevinster. Til slutt har du boken som starter eventyret, et ordentlig bonusspill med vakre animasjoner og grundige detaljer. Her kan du kose deg i timevis!

 

Volatilitet og RTP

Wish Upon a Jackpot byr på en ganske høy utbetalingsrate av 95%, derfor kan du spille lenge og kose deg uten å bekymre deg for spillbudsjettet ditt. Vi spilte i rundt 30 minutter (som alltid), og satt igjen med omtrent samme sum som når vi begynte. Har du hellet med deg og aktiverer en av de ekstra lukrative funksjonene, kan du dog vinne opptil 1 000 ganger innsatsen din fra ett spinn. Volatiliteten er lav, altså vil de fleste utbetalingene og innsatsene kun senke eller øke saldoen din med 1-2%. Slik kan du spille Wish Upon a Jackpot i mange timer før du ser noen virkelige forandringer.

 

Spillutvikleren

Blueprint Gaming er ikke den mest kjente spillutvikleren der ute, men de har skapt mange kule videoautomater med eventyrlig grafikk og kule detaljer. De inkluderer alltid en haug av bonusspill og spesielle funksjoner i sine spill, derfor vil du alltid få en dyp og utfyllende opplevelse når du åpner en av deres titler. Underholdningen er garantert hvis du prøver King Kong Cash, El Jackpotto eller Kingdom of Wealth – alle med noe barnslig grafikk og detaljerte symboler.

 

Våre poeng

Wish Upon a Jackpot inneholder alt man ønsker seg – et magisk tema, fine detaljer og små, søte animasjoner i tillegg til grundige symboler og en haug av spesielle funksjoner. De innebygde gevinstene er solide, og de interaktive bonusspillene setter prikken over i-en. Wish Upon a Jackpot vil dra deg inn i eventyret og holde deg klistret fast til skjermen i mange timer. Vi har prøvd utallige eventyrautomater, og Wish Upon a Jackpot er uten tvil en av de beste. Wish Upon a Jackpot får 9/10 poeng fra SpinFather.com.